om mig.

nu:

Mitt namn är Sara Fröhling Lind. Jag är född 1991 i Värmland och bor sedan fem år tillbaka i Stockholm. Till vardags arbetar jag som kommunikatör och projektassistent för ett konsultföretag som arbetar med affärsutveckling inom dagligvaruhandeln. Jag har också äntligen fått möjlighet att lägga tid på ett större skrivprojekt, vilket jag tillbringar många kvällar, nätter och helgförmiddagar med.

Jag är mycket intresserad av kommunikation, både genom ord och text och bild, färg och form. Kombinationen av text och visuell kommunikation, hur något ser ut och uppfattas är ju extremt viktigt för hur budskapet når fram. Och den grafiska sättningen är väldigt spännande och givande att arbeta med.

tidigare:

Läsåret, 2012/2013, studerade jag journalistikvetenskap på JMK, Stockholms Universitet. Ett givande studieår som jag kombinerade med att vara projektledare för en arbetsmarknadsdag för JMK:s elever, och tjänsten som chefredaktör för institutionens tidning Femte Statsmakten.

Under min tid som chefredaktör uppdaterade jag och mina medarbetare både tidningens utseende och hemsidan, till en fräschare och mer mottaglig look. Något som uppskattades, inte bara av läsarmajoriteten, men också ledningen på skolan.

Under februari och mars 2012 lärde jag mig mycket om mig själv och en hel del om den Sydamerikanska kulturen, då jag var resekorrespondent för Sveriges Radio P4 Värmland i ovan nämnda världsdel. Den resan gav mig starka ben att stå på och lärdomen att i princip alla problem går att lösa med lite tålamod.